12. Τρόποι Πληρωμής του Bathline - ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ε. & ΥΙΟΙ Α.Ε.

Φυσικό Κατάστημα

Πληρωμή μέσω Κάρτας:

Το φυσικό κατάστημα της Bathline - ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ε. & ΥΙΟΙ Α.Ε. , http://https://www.bathline.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro,(εκτος από American Express ή Diners).

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

credit cards 

Πληρωμή της παραγγελίας σας:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 499€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 1.500€(με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδώσουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

• Ηλεκτρονική Συναλλαγή μεσω Paypal

• Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος :

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ποσά έως 499€ (Λόγο του ότι απαγορεύονται οι λιανικές πωλήσεις άνω των 499€ Βάση του φορολογικού νόμου 3842/2010)
Για παραγγελίες άνω των 900€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή.
Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με ελάχιστη επιβάρυνση 4€.

Παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) αξίας άνω των 500€ και έως 2.999,99€ μπορούν να εξοφλούνται και με Μετρητά, αλλά ΔΕΝ εκπίπτουν από τις δαπάνες του πελάτη.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της Bathline - ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ε. & ΥΙΟΙ Α.Ε.:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κεντρικά ή ασπρόπυργος». Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 13:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη (Μόνο για Αθήνα). Η παραγγελία σας θα παραμείνει ενέργη για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο της εταιρείας κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας κατά την εξόφληση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση προκαταβολής σε τράπεζα παρακαλούμε εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 

ΤΡΑΠΕΖΑ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - ΙΒΑΝ

 

alpha-bank ALPHA

 

piraeus ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

national bank ΕΘΝΙΚΗ

 

eurobank EUROBANK

 

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 28 47 354 ή στο sales@bathline.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας ή την επωνυμία της επιχειρησή σας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.