Η επιστροφή του προϊόντος απο το ηλεκτρονικό κατάστημα http://https://www.bathline.gr μπορεί να γίνει εντός των 14 ημερών, στης παρακάτω διευθύνσεις :

 1. Bathline


  Διεύθυνση:

  Πάρνηθος 16 & Τατοΐου 100 ΤΚ 14452, Μεταμόρφωση


  Τηλέφωνο:

  210 28 44 772


  Fax:

  210 28 47 354


  Email:

  sales@bathline.gr
 2. Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:
  1. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.
  2. Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.
  3. Επίσης μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν επείδη επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο. Στην περίπτωση αυτή και μόνο θα χρεωθείτε με το κόστος μεταφοράς της επιστροφής σας.

  Για τις περιπτώσεις 1 και 2, εάν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα ή του λανθασμένου προϊόντος που παραλάβατε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς.

  Για την περίπτωση 3 δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Θα μπορείτε όμως να το αντικαταστήσετε με κάποιο από τα προϊόντα του καταστήματος μας.

  Για την επιστροφή του προϊόντος μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο sales@bathline.gr ή μέσω τηλεφώνου 210 28 44 772

  Στην περίπτωση που το προϊόν σας κριθεί ακατάλληλο για να επιστρέψει στην αποθήκη μας (λόγω χρήσης ή κακής μεταχείρισης) τότε θα επιστραφεί και πάλι σε εσάς.